Meditation

Stresscare

Shandithi Basic 1-2, rörelsemeditation

 

Shandithi Basic skapar en helt underbar känsla av frid, harmoni och välbefinnande!

 

Shandithi Basic är en rörelsemeditation som består av rörelser i kombination med andning, affirmationer och visualiseringar. Shandithi Basic aktiverar glädje, tacksamhet, välbefinnande och harmoni, vilket gör att det bara finns plats för ett sinnestillstånd av konstruktiva upplyftande tankemönster. Detta leder till att kroppens självläkningssystem aktiveras och vi ökar vårt välbefinnande ännu mer genom att skapa förutsättningar för att läka ut gamla och aktuella obalanser/symtom undan för undan.

 

Shandithi Basic gör också att vi rensar undan den stress som vi samlar på oss och genom ett regelbundet utövande av tekniken skapar vi möjligheter för oss att vara mer motståndskraftiga mot de påfrestningar vi möter dagligen. Ett regelbundet utövande av Shandithi Basic gör också att vi får bättre kontakt med vår intuition och kan fatta de beslut som gagnar vårt välbefinnande bäst. Vi blir helt enkelt mer dem vi egentligen är!

 

Shandithi Basic 1-2 är första kursen i den här meditationsformen. Nästa kurs, steg 3, håller grundaren Ken Lavendell själv kurser i. När du gått de här grundläggande stegen kan du gå vidare till de individuella steg som hjälper dig med tekniker som utvecklar dig bäst där du är i din utveckling efter just dina förutsättningar, steg 4-7.

 

Shandithi Basic 1-2 är en kurs på fyra heldagar som oftast är förlagd till två helger. Vill man kan man även gå kursen individuellt. Nästa aktuella kursdatum finns under fliken Kurser. Har du frågor eller funderingar så ring eller maila!

 

Vill du veta mer om Shandithi konceptet eller om grundaren Ken Lavendell kan du läsa mer på hemsidan shandithi.com eller ringa/maila till mig!

 

 

 

Malou Johansson, Stresscare. Tel. +46-705 11 11 20, malou@stresscare.se Copyright © All Rights Reserved