Quan Yins Gudomliga Healing

Stresscare

Quan Yins Gudomliga Healing

Quan Yins Gudomliga Healing, är en healingform som introducerades här på jorden 1983. Quan Yin förklarade då att den här healingen praktiserades förut enbart i de högre dimensionerna av uppstigna mästare för att hjälpa varandra och för att hjälpa jorden och mänskligheten.

Quan Yins Gudomliga Healing är en healing till oss själva, till andra och till Moder Jord. Quan Yin begärde själv att den här healingen skulle introduceras och spridas över hela världen.

Quan Yins Gudomliga Healing är inte från henne själv personligen utan det är en gåva från Gud genom henne. Därför heter den Quan Yins Gudomliga Healing.

Quan Yins Gudomliga Healing ska användas med integritet och kärlek och ges vidare till dem som ber om det och är i tjänst för jorden och mänskligheten. Den är kärleksfull och mäktig och healingenergin är direkt anknuten till dig från högre nivåer av medvetenhet. Healingen flyter genom alla chakrana och i hela kroppen. Du blir centrerad och den lyfter upp dig till den högsta vibrationen.

 

Känner du dig dragen till Quan Yins Gudomliga Healing? Vill du prova på att bli balanserad eller vill du själv bli en av oss som praktiserar Healingen och kunna ge den vidare till andra som känner sig kallade?

 

Välkommen att kontakta mig på telefon eller mail, eller läs mer under fliken kurser!

 

 

Nyfiken på att få veta mer om Quan Yin?

 

Namnet betyder "Hon som hör världens rop/ljud". Hon är den medkännande gudinnan. Quan Yin är en av de högsta upplysta ljusvarelserna som vakar över jorden. Enligt buddhismen är hon en kvinnlig boddhisathva och hon bär på den Heliga Moderns aspekter inom buddismen. Samma aspekter som bärs av Jungfru Maria i kristendomen. Hon är den heliga modern, den kvinnliga aspekten av Gud. Quan Yin är en uppstigen mästare som valt att vara nära jorden för att alltid kunna bistå mänskligheten till upplysning.

Quan Yin avbildas ofta stående på en lotusblomma. Enligt kinesisk legend var det hon som skapade lotusen genom att kasta ett frö ut i vattnet. Fröet växte till en blomma som kunde flyta på vattnet och lotusen föddes. Kinesiska kvinnor och fiskare hade Quan Yin som sitt skyddshelgon. Det går många historier om mirakulösa helanden och om hur hon bara "dykt upp" och hjälpt till.

Quan Yin visas också ofta hällande en ström av helande vatten "livets vatten" från en liten vas, genom detta vatten blir allt levande välsignat med inre frid/yttre fred. Hon ses också ofta med en skål med ris eller en pilkvist, som en symbol för fertilitet och gudomlig nektar. Draken är en symbol för hög andlighet.

Det finns många legender om vem Quan Yin var när hon vandrade på jorden. Enligt den vietnamesiska legenden var Quan Yin gift med en rik man som hade ett födelsemärke det växte hår på. Detta tyckte inte Quan Yin om och en natt tog hon en sax för att klippa bort håret. Maken vaknade och trodde att hon höll på att mörda honom. Han kastade ut henne på gatan. Hon klädde sig då till man och sökte upp ett buddhistiskt tempel där hon bad och arbetade resten av sitt liv. På grund av detta blev hon ett buddhistiskt helgon.

En annan legend vill berätta att hon var en prinsessa som valde att leva i kloster istället för att gifta sig. Hon nådde upplysningen under sin levnadstid och när hon dog hörde hon hur någon på jorden grät. Quan Yin svor då att hon skulle stanna på jorden för att göra allt hon kunde för att underlätta allt lidande på jorden. Hon bestämde sig för att inte gå in i Nirvana förrän alla kunde följa henne.

Quan Yin äras högt genom sin stora barmhärtighet och hon är alltid redo att hjälpa alla som ber till henne eller tonar in sig på hennes healingenergi, som hela tiden flödar från henne.

Quan Yin representerar Gudinnan eller den feminina formen av Gud. Hon förblir total renhet, obefläckad av världens okunnighet och förvirring, även när hon sträcker ut sin hand för att hjälpa människan.

Hon är fylld av skönhet och elegans och hennes verklighet är att alla är lika och ett med varandra och förtjänar att vara fria.

Tack vare detta är hon redo att reservationslöst sprida fred, glädje, kärlek och allt annat fantastiskt till alla dem som sträcker sig mot henne. Därför undervisar hon idag de människor som är kallade i healingens kärleksfulla konstart.

Vi som är kallade böjer våra huvuden i tacksamhet.

Jag tackar Quan Yin för att hon sänt dessa healingtekniker åter till jorden och mänskligheten så att den kan spridas vidare till allt levande.

Känner du dig dragen till Quan Yins Gudomliga Healing? Vill du prova på att bli balanserad eller vill du själv bli en av oss som praktiserar Healingen och kunna ge den vidare till andra som känner sig kallade?

Välkommen att kontakta mig på telefon eller mail, eller läs mer under fliken kurser!

"Let love elevate yourself to excellence!"

Malou Johansson, Stresscare. Tel. +46-705 11 11 20, malou@stresscare.se Copyright © All Rights Reserved