Om mig/kontakt

Stresscare

Om mig

 

Kärlek är den största drivkraften i allt för mig. Jag har en oerhörd livskraft och tro på möjligheter och strävar hela tiden efter glädje och harmoni.

 

Nyfikenhet är en annan drivkraft som för mig framåt i livet. Redan som barn funderade jag väldigt mycket på varför saker och ting var som de var, men framför allt varför människor gjorde som de gjorde. Vad var det som gjorde att människor agerade som de gjorde, eller varför fattade de beslut som bidrog till att de inte mådde bra?

Hur hängde allt ihop?

 

Funderingarna resulterade i en examen i beteendevetenskap, utbildning till healer, kurser i mental träning, avspänning och avslappning, Kinesisk massage på Axelsons, samt kroppsbalansering och kinesiologi på GGI. Men jag tyckte inte att jag nådde riktigt ända fram förrän jag kom i kontakt med Shandithi konceptet och Ken Lavendell.

 

Med Shandithi Kinesiologin, samtalen och massagen har jag hittat en kombination som ger riktigt bra resultat. Att dessutom kunna lära ut Shandithi Basic rörelsemeditation som ett eget redskap för var och en att skapa välbefinnande och harmoni är riktigt fantastiskt!

 

Jag gick min första kurs i Shandithi Basic och i Shandithi Kinesiologi 2006 och det har inneburit en ständig utveckling för min egen del. Meditationen har gjort att jag har blivit av med de allergier jag besvärades av tidigare som astma, födoämnesallergier, pollenallergi och utslag samt eksem.

 

Min lägsta nivå av välbefinnande har blivit väldigt hög! Detta innebär att jag nästan alltid mår väldigt bra! Även om jag möter utmaningar är det inte längre något som får så stora konsekvenser utan jag jobbar igenom det jag möter utan att uppleva att jag tappar fotfästet eller ramlar så djupt som man hör många beskriva. Jag är oändligt tacksam över detta!

 

För att komma i kontakt med mig kan du ringa, sms:a eller maila till:

 

Malou Johansson

0705-111120

malou@stresscare.se

 

Välkommen!

 

 

Malou Johansson, Stresscare. Tel. +46-705 11 11 20, malou@stresscare.se Copyright © All Rights Reserved