Shandithi Kinesiologi

Stresscare

Shandithi Kinesiologi

Shandithi Kinesiologi är en avancerad form av kinesiologi och är en energibalanseringsmetod. Här får du hjälp med att skapa balans i hela din kropp så att alla kroppens system kan kommunicera igen. Kroppens självläkningssystem sätts igång och symtomen kan läkas ut, såväl fysiska som känslomässiga.

Shandithi Kinesiologi kan med fördel användas som komplement till andra balanserings- eller behandlingsmetoder.

 

Shandithi Kinesiologi kan du ta del av antingen vid ett besök hos mig som terapeut eller på distans.

 

Vill du veta mer? Ring eller maila!

Välkommen!

Här kan du läsa vad några av mina klienter tycker och har upplevt och uppnått med hjälp av Shandithi Kinesiologin, kom bara ihåg att varje människa är unik och därför har alla sin egen upplevelse av balanseringarna!

Jag har gått till Malou i flera år och det har förändrat mig till det bättre på alla nivåer. Mina vänner och min familj ser en stor skillnad till det bättre.

 

Jag känner mig lättare till sinnes, är mycket mer positivt inställd, öppen, mycket lugnare, har ett bättre tålamod, blir inte påverkad och lägger inte så mycket energi på dåliga saker, har en bättre självkänsla, en bättre inre balans, är gladare och i bättre kontakt med mina känslor. I samband med balansering av min flygrädsla fick jag även ett minskat kontrollbehov.

 

Mina besök hos Malou har resulterat i att jag vågat ta steg i livet jag troligen inte tagit annars. Jag har ett roligt arbete med härliga människor, jag har fått nya vänner och bekanta och har lättare att få kontakt med nya människor. Jag har även insett att det är jag som gör mina val i livet och jag kan påverka mycket själv genom mina tankar. Positiva tankar ger en mycket bättre livsglädje.

 

Jag gillar väldigt mycket kombinationen av samtal och balansering. Att genom samtal med Malou prata sig fram till vad som egentligen ligger till grund för problemet jag känner och sen balansera orsaken. På detta vis har jag kommit fram till vad som innerst inne driver mig och mina val och kan på så vis ändra de mönster i livet jag inte är nöjd med. Detta har gett mig en helt ny fantastisk livskraft och en härlig energi.

 

Jag är fantastiskt glad att jag träffat Malou och fått ta del av alla hennes gåvor. Hon har en bred kunskap och ger alltid bra råd. Jag vet att jag kommer fortsätta mina besök hos Malou.

 

//Cissi

Upplevelsen efter första balanseringen var som att världen öppnades upp, från en grå nyans till väldigt klara färggranna färger (även om det inte kändes grått före behandlingen). Jag blev otroligt medveten om att allt som pågick inom mig och runt omkring mig. Ett möte med en människa var så starkt. Ansiktsuttryck, tonen, mötet, jag hade nya antenner ute som jag inte använt tidigare. Jag kunde se hur människor spelar spel med varandra för att få det de tror de vill ha. Jag kunde se omedvetenhet. Icke-närvaro. Det var som att uppleva världen tredimensionellt från att tidigare upplevt allt tvådimensionellt.

Samtidigt var jag förändrad. Plötsligt gjorde min kropp saker som jag inte var van vid att den gjorde. Jag har tidigare ibland tryckt ned saker som kanske inte var passande i sammanhanget men som ändå har varit sanna för mig. Nu kom dessa saker upp och det hände att jag sade saker till folk som jag ångrade efteråt. Jag hade för vana att inte vara ärlig och nu ville hela min kropp vara ärlig och inte gömma något. I detta kände jag ändå att det var en positiv process som pågick.

 

Något annat som tydligt kom upp var att ingen ska få sätta sig på mig. Jag har inte alltid sagt ifrån när människor har gjort mig illa för att jag är

rädd att vi ska hamna i en konflikt. Nu började en kraft göra sig till känna som sade att jag är viktig, jag är värdefull och ingen har rätt att nedvärdera och säga något negativt till mig – inte ens jag själv.

 

Nu har det gått ett tag sedan jag avslutade mina behandlingar. Även om livet har sina upp och nedgångar så tror jag att något är förändrat. Det finns en ökad kärlek till mig själv. Det finns ett nät som inte låter mig hamna så djupt när jag mår dåligt. Jag är mer medveten om negativa tankar och låter dem inte ta överhanden.

 

Malou är inkännande, sensitiv och rak i sitt arbete. Jag skulle rekommendera alla att arbeta med henne. //Mattias Johansson

 

"Let love elevate yourself to excellence!"

 

 

 

Malou Johansson, Stresscare. Tel. +46-705 11 11 20, malou@stresscare.se Copyright © All Rights Reserved